John Crowder ‘predikon’ në Indonezi – Mjerisht ajo që do shikoni nuk është shaka por realitet

Ai që ka vënë këtë video në YouTube ka shkruar: “shfaqje të mbinatyrshme arit që vjen nga qielli ndërkohë që John Crowder & Benjamin Dunn po shërbenin kohët e fundit në Jakarta, Indonezi“. Në këtë video do të shikoni këto dy predikues në veprim, në veçanti John Crowder, me dy palë vathë në vesh. Në një moment gjatë mbledhjes shfaqet një pluhur ari në katedër, madje edhe në Crowderin.

Ç’të themi? Këta janë mashtrues dhe keqbërës, që janë të mashtruar dhe ato vetë mashtrojnë (dhe janë duke mashtruar shum shpirtëra në të gjith botën). Ruhuni nga këto: kush e di se mbas pak edhe ndonjë Kishë italiane do t’i ftojë në këtë shtet.

Vëllezër, më coptohet zemra në të parë këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/john-crowder-predica-in-indonesia-non-e-uno-scherzo-quello-che-vedrete-ma-la-triste-realta/

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *