Wrestling për Jezusin?

wrestling per Jezusin

Wrestling për Jezusin … për të ungjillzuar shpirtërat dhe për ti tërhequr në Krishtin … thonë ato që e përkrahin dhe mbeshtesin. Ne përkundrazi themi: “Do bëjmë të keqen që të vijë e mira?” Kurr mos qoftë.

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2011/01/06/wrestling-per-gesu/


Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *