Kompani teatrale e ‘Krishterë’ humoristike

kompani teatrale e krishterëKëto palaço mundohen të bëjnë të qeshin popullin e Zotit me recitimet e tyre me tema biblike. Ja në çfarë situate të keqe janë disa besimtarë Ungjollor sot, kan humbur pastërtinë shpirtërore, dhe kanë marrë rrugë të këqija duke qënë aktor dhe rrecitues. Shum keq vëllezër, shum keq.

Ato predikues që i pranojnë këto palaço në lokalet e kultit, nuk kanë kuptuar pothuajse asgjë nga Bibla; vëllezër, në qoftë se nuk pendohen, dhe në qoftëse vazhdojnë të ftojnë dhe të inkurajojnë këto vepra, largohuni nga ato menjëherë, mos konsumoni kohë me këto njerëz të korruptuar. Ndahuni nga këto mashtrues.

“Tani unë ju bëj thirrje, o vëllezër, të ruheni nga ata që shkaktojnë përçarje dhe skandale kundër doktrinës që keni mësuar dhe të largoheni nga ata; sepse ata nuk i shërbejnë Zotit tonë Jezu Krisht, por barkut të tyre, dhe me fjalë të ëmbla dhe të bukura gënjejnë zemrat e të thjeshtit” (Romakëve 16:17-18)

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Aldo Prendi

Taggato , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *