Pantomimë: Jezusi fshin lotët e tu – Kisha Ungjillore Catania

Pantomimë Jezusi fshin lotët e tua - Kisha Ungjillore Catania

Vëllezër të Kishës së Krishterë Ungjillore Jezus Krishti është Zoti: mjaft me këtë teatër për të ungjillëzuar, mjaft me këto shfaqje teatri.

Vazhdoni të predikoni pendimin nga veprat e vdekura dhe Ungjillin, si në kohët e lashta, domethënë me fuqi, me Frymën e Shenjtë, dhe me shum bindje, pa përdorur këto mjete që janë të padenja ndaj Ungjillit.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/mimo-gesu-asciuga-le-tue-lacrime-chiesa-evangelica-catania/

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *