Vathët dhe veshja e ‘pastores’ Marta Gomez

Edhe pastorja Marta Gomez na paraqet një shembull skandaloz që nuk duhet të ndjekin gratë që i kushtohen perëndishmërisë.

Shikoni vathët e saj në veçanti, dhe sa kozmetikë ka përdorur.

Turp.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/gli-orecchini-della-pastora-marta-gomez-e-altro/

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *