Susie Tapp dhe e qeshura e shenjtë

Susie Tapp është një predikuese australiane; në këtë video ndodhet në Korenë e Jugut për të administruar helmin e ‘qeshjes së shenjtë’.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/susie-tapp-e-la-sua-santa-risata/

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *