Pastori kërcen kërcimin e qua qua-së

Pastori i kësaj Kishe (sipas iformacionit të videos) ka menduar të kërcejë kërcimin e qua quasë përmëtepër i maskuar (travestito)! Dhe anëtarët e kësaj Kishe janë përmëtepër të ngazëllyer për këtë!

Gjëra të neveritshme ndodhin në mes të populli të Perëndisë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/il-pastore-balla-il-ballo-del-qua-qua/

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *