Ja si ungjillzojnë anëtarët e tendës ‘Cristo è la risposta’: turp!

Kështu duhet të ungjillzojmë? Turp të keni ju të gjith anëtarët e tendës ‘Cristo è la Risposta’ [Krishti është përgjigja].

Keni bërë Ungjillin gjoja sikur të ishte një fabul. Prezantimin e Ungjillit e keni bërë palaçollëk.

Pendohu Vittorio Fiorese, edhe ti Clark, dhe të gjithë përgjegjësit e tjerë, sepse jeni larguar nga shtigjet e vjetra për të ecur në shtigjet dredha dredha duke i prishur zakonet e mira.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/ecco-come-evangelizzano-quelli-della-tenda-cristo-e-la-risposta-vergogna/

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *