Në kult me qentë në krah! TURP!

Në këtë Kishë – që quhet Unity Church në Middletown (Louisville, KY) – mësohet që qenjtë kanë hyjni në veten e tyre, dhe që ato do të shkojnë në parajzë bashkë me zotëritë e tyre besimtarë, por para se të shkojnë në parajzë, ato ‘shkojnë në Kishë në kult’!

Thuhet edhe që fjala DOG (qen) është fjala GOD (Zot) e lexuar mbrapsht!!!
Me që jemi, e të thojmë që kjo Kishë ka për pastor një grua!

Gjëra të neveritëshme dhe shum të pakëndshme janë duke ndodhur në mes të disa Kishave, që tërheqin zemerimin konsumues të Zotit.
Si mun të qendrojmë pa folur duke parë këto neveri? Si mund të qendrojmë pa bërtitur mospranimin tonë?

Giacinto Butindaro, përkthej Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/al-culto-con-i-cani-in-braccio-vergogna/

Taggato , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *