Metodistët kërcejnë kërcimin e ‘kua kua-së’ në lokal kulti

Këtu jemi në një Kishë Metodiste të Bashkuar [United Methodist Church]. Këtu kërcejnë vallzimin e qua qua-së [il ballo del qua qua]. Shikoni për të besuar dhe për t’u zemëruar.

Sigurish që edhe ndërmjet Metodistave gjërat kan shkuar shum keq!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/il-ballo-del-qua-qua-ballato-da-metodisti-al-locale-di-culto/

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *