Kult për qentë në një Kishë Protestante amerikane

qen-300x225Një Kishë Episkopale në Danvers, Massachusetts, që është e udhequr nga pasorja Thea Keith-Lucas, ka vendosur të dedikojë një kult në çdo muaj për qentë. Kulti i parë do të zhvillohet në 16 Maj 2010, do të bëhet edhe darka e Zotit për personat që do të marrin pjesë, dhe një bekim i veqantë për qentë që do të ndodhen aty.

Burimi i lajmit:  http://news.nationalpost.com/2010/05/07/now-your-dog-can-find-jesus-too-church-services-for-dogs/

Tashmë, në shum Kisha Protestante historike nuk dadhojnë më të djathten nga e majta, dhe të vertetën nga gënjeshtra. Mjerë ata që janë në këtë gjendje.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/culto-per-i-cani-in-una-chiesa-protestante-americana/

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *