Muzika nuk është neutrale – Amazing Grace

Kantiku ‘Amazing Grace’ (Hir i Mrekullueshëm) i luajtur me pesë tipe musikash të ndryeshme. Për të bindur shum veta që muzika nuk është neutrale.

Giacinto Butindaro, përkthej nga itaishtja Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/amazing-grace-io-vo-narrar/

Muzika Rock është duke u përhapur dhe duke u praktikuar në shum Kisha të krishtera, dhe shpresa ime është që kjo muzikë të fillojë të braktiset nga këto Kisha, sepse është një muzikë nga bota dhe nuk ndihmon rritjen shpirtërore, por kontribuon në shkatrrimin e Kishës. Për ato që e kuptojnë italishten, lexoni këtë libër që është shkruar për të bindur rebelët që vazhdojnë ta dëgjojnë dhe preferojnë këtë muzikë: Contro la musica rock ‘cristiana’.
Dhe mos harroni që muzika rock është e lidhur shum ngusht me satanizmin.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Aldo Prendi

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *