Veshmbathje femrash që nuk i kanë hije një gruaje të krishterë

Apostulli Pal thotë: “Në mënyrë të njëjtë dua që edhe gratë, të vishen hijshëm, me cipë dhe modesti dhe jo me gërsheta a me ar, a me margaritarë, a me rroba të shtrenjta, po me vepra të mira, si u ka hije grave që i kushtohen perëndishmërisë” (1 Timoteut 2:9-10).  Pra, një grua që ndjek Kirshtin dhe i shërben, duhet të veshet sipas kësaj këshille apostolike. Kjo domethënë që nuk duhet të veshë veshbathje që janë të pahijshme, si përshebull këto.

veshmbathje të pahijshme femrash

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Autori: Giacinto Butindaro
Perktheu: Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/07/29/capi-di-abbigliamento-femminile-che-non-si-addicono-ad-una-donna-cristiana/

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *