Si mund te vdese Perëndia?!

Parathënje: në këtë video, un nuk jam dakord në fjalët kur thotë: “miqt e mi myslimanë”. Të krishterët nuk jan miqt e myslimanëve sepse Jezusi thotë: “Ju jeni miqtë e mi, nëse bëni gjërat që unë ju urdhëroj” (Gjoni 15:14) Pra miqt e Jezusit dhe të krishterëve janë vetëm ato që i binden urdhërimeve të Zotit Jezus Krisht.

Aldo Prendi

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *