Jezusi shëron një grua nga djabeti

Lule e bardhëDëshmia e Luizës, që Zoti e shëroi nga diabeti.
Unë jam Luiza, dhe dua të përlevdojë Zotin sepse pas 17 viteve më shëroi nga diabeti, dhe tani jam këtu për t’ju thënë prerazi se Ai është gjallë dhe vazhdon të bëjë shërime të mëdha në jetën e secilit prej nesh. Në prill të vitit 2006 kam marrë pjesë për herë të parë në konferencën kombëtare të ‘Bashkësisë Jezusi të do’ e për mua ishte e mrekulluesheme: kam përjetuar momente intensive lutjeje, që kurr më parë nuk kisha përjetuar, e në vecanti gjatë një lutjeje per shërim, kurë një motër njoftoj që Zoti ishte duke shëruar nga diabeti ndjeva një ngrohtësi të madhe që depërtoj gjith trupin tim, kisha të dridhura të medha, e një ndjenjë të mrkullueshme paqeje, në atë moment kam besuar që Zoti donte të më shëronte edhe mua. Kur jam kthyër në shtëpi, kam kuptuar që ineksionet e insulinës që bëja gjdo ditë për të ulur nivelin e sheqerit në gjak, më bëshin që të ndjehesha shum keq. Kështu që vendosa të shkoja te mjeku, duke ditur që nuk ishte një rastësi, dhe ai me bëri disa analiza të ndryeshme për të kontrolluar quadrin klinik të përgjithshëm, duke më thënë që nga diabeti nuk ka shërim, dhe që të rria e qetë, e të mos kisha iluzione të quditshme. Me një çudi të madhe të mjekut tim, rrezultatet e analizave kishin treguar që të gjitha vlerat janë kthyer në normalitet, kështu që Zoti me kishte shëruar, jo vetëm nga diabeti, por edhe nga të gjith dëmtimet e tjera që diabeti shkaktonte, si për shembull: presioni i gjakut, kolesteroli e triglicerideve të naltë.
Faliminderit Zotit sepse, me ketë shenjë konkrete më ka bërë të kuptoj sa më është afër e sa më do, por mbi të gjitha kam pasur sigurinë që Zoti është gjallë, e që ben mrekulli, sot si edhe 2000 më parë.

Përktheu nga italishtja: Aldo Prendi

Aggiungi ai preferiti : Permalink.

3 risposte a Jezusi shëron një grua nga djabeti

 1. mihane dice:

  une besoj qe zoti bene mrekuli por tek diabeti !kam deshir te besoj qe edhe djali im eremali do te sherohet nje dite qe kjo mrekuli te ndodhe edhe eremalit tim .e shume femijeve te tjere .sa me dhembe kur femijet vuajn nga semundjet!ata jane engjej te kesaj bote .si duhet te lutemi do te isha lutur edhe diten edhe naten sikur te kishte pas sherim djali im….

  • Aldo Prendi dice:

   Paqja qofte me ty. Vazhdo te kesh besim ne Zotin, sepse Ai mund te beje mrekulli edhe sot si bente ne te kaluaren.

  • Aldo Prendi dice:

   Lutja e vleshme është ajo që bëhet nga një besimtar (pra nga një person që është penduar për mëkatet e tij dhe që ka besuar në ungjillin), që i bindet urdhërimeve të Zotit që janë në Bibel, që lutet me besim dhe që kërkon gjëra që janë në vullnetin e Zotit.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *